пятница, 25 ноября 2011 г.

Ассоциация Зоозащитных Организаций Украины (АЗОУ)

"Спілка зоозахисних організацій "АЗОУ" - це інструмент об'єднання зоозахисного громадського руху України для зміни ситуації в країні по відношенню до прав тварин.
Зоозахисний рух "АЗОУ" - це рух фінансово-незалежних керівників і представників зоозахисних громадських організацій, що працюють в напрямку захисту прав тварин. Ми не відпрацьовуємо чиїсь гроші й здійснюємо свою діяльність винятково на основі посильного, добровільного й сумлінного внеску кожного члена в спільну справу. Асоціація запрошує у свої ряди вільних і незаангажованих громадян, котрі є членами громадських зоозахисних об'єднань для реалізації головного завдання - створення сильного і ефективного зоозахисного інструменту в рамках реалізації Закону України "«Про захист тварин від жорстокого поводження» і гуманізації суспільних відносин, сприянню формування гідних етичних засад нації на базі гуманних принципів відношення людини і тварини. Ми відкриті для співробітництва й готові до переговорів.

АЗОУ - це зоозахисний рух з реальними членами. За кожним членом нашої асоціації стоїть успішний громадянин, що прийняв для себе цінності нашого руху.

Ми проти об'єднання громадян навколо одіозних політичних фігур й участі в будь-яких організованих акціях "наосліп". АЗОУ виступає за усвідомлену, згуртовану роботу членів організації в ім'я побудови громадянської держави на базі гуманних принципів відношення людини і тварини.

Потенційний член - це професіонал зоозахисник, що обурений безправ'ям, безладдям і прогресуючою вбогістю в країні та бажає змінити ситуацію шляхом свого особистого внеску в спільну справу. Олігархічна влада в країні безвідповідально творить свавілля по відношенню до тварин, і тільки представники зоозахисного руху в змозі стабілізувати суспільство й призвати до відповідальності найнятих нами ж керівників держави. Тільки активний зоозахисник готовий до системного контролю й реалізації всього комплексу управління Громадянською державою в напрямку гуманізації суспільства і держави по відношенню до всього живого, тому прихід до влади в нас логічний і неминучий."



Ассоциация Зоозащитных Организаций Украины


Комментариев нет:

Отправить комментарий